Trailers kijken: de bioscoopreleases van week 41

Veel films voor de kleintjes deze week; DreamWorks, Disney, Sinterklaas en de wat minder grote namen strijden om de aandacht van de jonge bioscoopbezoekers. Voor de overigen is er romantische time-travel-comedy, thrillerdrama over online gokken, een 3D-film over Metallica en een ontroerend filmhuisverhaal over liefde.

About Time

De jonge advocaat Tim Lake (Domhnall Gleeson) krijgt van zijn vader (Bill Nighy) te horen dat de mannen in zijn familie over een zeer bijzondere gave beschikken: ze kunnen tijdreizen.

Runner, Runner

Runner Runner vertelt het verhaal over de onbeperkte rijkdom en grenzeloze ambities in de miljardenindustrie van het online gokken.

Turbo

Door een bizar ongeluk wordt de slak Turbo bliksemsnel. Met zijn nieuwe turbospeed beleeft hij een ongelofelijk avontuur en neemt hij het op tegen de beste coureurs van de wereldberoemde Indy 500.

La Vie d'Adèle

Een ontroerend film over het geluk en verdriet van een eerste grote liefde, en alles wat daar bij hoort.

Planes

In deze avontuurlijke en komische animatiefilm moet Dusty, een sproeivliegtuigje met een groot hart, zijn moed bijeenrapen om zijn droom als hoogvliegende luchtracer te verwezenlijken.

Metallica: Through the Never

Metallica: Through the Never is een nog nooit eerder vertoond 3D-spektakel met de muziek van één van de grootse bands aller tijden.

Zarafa

Dit is het verhaal van Maki, een tienjarig jongetje dat ontsnapt aan een slavenhandelaar en van Zarafa: ’s werelds eerste giraffe in Frankrijk.

Dummy Jim

Dummy Jim vertelt het waargebeurde verhaal van de dove Schot James Duthie die in 1951 op de fiets naar Marokko wilde trekken, maar na een reis van zesduizend kilometer op de poolcirkel in Noorwegen belandde.

De Club van Sinterklaas & De Pietenschoool

Welk kind wil nou niet ontdekken hoe je een zwarte piet wordt? Maar ja, daarvoor moet je wel binnengelaten worden op het kasteel van Sinterklaas!

De Sneeuwkoningin

De Sneeuwkoningin streeft naar ijskoude perfectie en houdt niet van emoties. Ze heeft de wereld bedekt onder een koude deken van sneeuw. Wanneer Gerda's broertje Kai wordt ontvoerd, is het haar taak de wereld weer op te warmen.