Naaktreportage kost MILF baan

Jessica Zelinske uit Minnesota heeft de zak gekregen. De 33-jarige milf heeft namelijk naakt geposeerd voor een mannenblad. Hoewel haar baas vooraf toestemming had gegeven voor de naaktreportage, vond haar werkgever de foto's toch te vulgair.

De bloedmooie brunette, moeder van een negenjarige dochter, wist twee jaar geleden vierhonderd andere vrouwen te verslaan in de 'Hot Housewives'-verkiezing. Hierop mocht Zelinske niet alleen op de cover van het kutblad verschijnen, maar zou ze ook naakt op de website van het blad verschijnen.

Vooraf vroeg de vrijgezelle moeder haar baas Timothy McBeain van een kabelmaatschappij om toestemming. Die zag er geen kwaad in en verzekerde haar dat het geen invloed zou hebben op haar baan, dus ging ze uit de kleren voor het blootblad. De schrik was echter groot toen het bedrijf haar toch ontsloeg.

Volgens de firma heeft Zelinske de fatsoensregels van het bedrijf geschonden. Dat terwijl McBeain alleen de voorpagina had gezien. Hoewel de lekkere milf nu professioneel naaktmodel is geworden, heeft ze nu toch besloten haar ex-werkgever aan te klagen. Ze eist maar liefst anderhalve ton wegens emotionele schade.

Een filmpje van een fotoshoot van de milf voor een ander blad