FOK! wat een weer... Dipje nadert

Tussen twee hogedrukgebieden in passeert er even een storing. Nog niet direct vandaag, maar we merken er al wel wat van. Gisteren hadden we al meer sluierbewolking en vanmiddag arriveert er ook lagere bewolking. Tegen de avond kan er in het zuiden wat lichte regen gaan vallen.

Vanmiddag loopt de temperatuur op tot ongeveer 16 graden en de zuidoostenwind blaast nog steeds rustig door. Morgen 'moet' het dan gaan gebeuren: er vallen enkele buien! Sterker nog, misschien onweert het ook wel even en dit komt omdat er behoorlijk zachte lucht wordt aangevoerd. De maxima liggen dan tussen de 19 en 22 graden. Een beetje zomer dus.

Vanaf zaterdag is het weer gedaan met de pret en blijft het verder weer lange tijd droog. De kans op mist neemt toe en overdag schijnt af en toe de zon. Met temperaturen die dan rond de 17 graden liggen is het heel aangenaam buiten.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 Djql

 DJMO maakte deze foto op wel héél bekend terrein: Ze was op visite bij Rewimo en qltel. Gezellig en een prachtig panorama!

ZOnsoB
Ook in Bergambacht gaat de zon onder en dat leverde dit fraaie plaatje op van Dumpiej.