Jonas Brothers malen niet om homogeruchten

De Jonas Brothers liggen niet wakker van geruchten dat ze homo zijn. "We hebben heel veel vrienden en fans die homo zijn", zegt Joe Jonas, die eerder een relatie had met Taylor Swift, in het Amerikaanse homotijdschrift Out. "Het is een stereotype dat bij een boyband hoort. Mensen nemen iets aan, maar we vinden het geen belediging."

Broer Nick sluit zich aan bij de mening van Joe. "Ik houd van theater en ik houd van mode. Ik vind heel veel dingen leuk waar bepaalde stereotypen aan kleven." De 24-jarige Joe, die samen met zijn broers Nick en Kevin de Jonas Brothers vormt, denkt dat het goed is om in homoblad Out te staan. "Dat is echt een momentje voor ons. We zeggen al langer dat het tijd werd."

De 21-jarige Nick vindt dat hij en zijn broers volwassen zijn geworden. "We hebben meer een eigen mening dan drie of vier jaar geleden." Joe kan zich hierin vinden. "Je bereikt het punt dat je weet dat je niet iedereen kunt plezieren, zowel persoonlijk als muzikaal", legt hij uit. "Laten we gewoon onszelf zijn en een eigen mening hebben."