Man driedubbel genaaid door hoer

Een man uit het Australische Moorooka zal zich voortaan nog wel een paar keer bedenken voor hij gebruikmaakt van de diensten van een hoer. De beste man is namelijk driedubbel genaaid door de lichtekooi. En niet op de manier die hij in gedachten had.

Navnish Bansal was op 25 september gaan eten in een restaurant in Fortitude Valley. Hier werd de 30-jarige man benaderd door een lekker wijf dat hem vroeg of hij zin had in een verzetje. Ondanks het feit dat hij een getrouwd man is, nam hij de prostituee mee in zijn auto en reed naar een parkeerplaats.

De auto ging op de handrem, Bansal deed zijn jasje uit en ging achterover liggen. En toen gebeurde het. Terwijl de vrouw de arme drommel klaarmaakte, graaide ze 9.000 Australische dollars in contanten uit zijn portemonnee. Hierna opende ze het portier en zette het op een lopen.

De genaaide kerel ging hierop naar de politie om aangifte te doen. Het geld was namelijk afkomstig van de bankrekening van zijn vrouw en bestemd voor de aanschaf van een andere auto. In plaats van de hoer op te pakken, werd de beste man zelf in de boeien geslagen. Prostitutie is in Australië namelijk zwaar illegaal, en hoerenlopen dus ook.

De politie heeft uiteindelijk toch de professionele naaimachine in de boeien geslagen. Zij wordt aangeklaagd wegens prostitutie en diefstal. Bansal zelf kwam er vanaf met een geldboete. Het meeste geld heeft hij gelukkig teruggekregen. Of zijn vrouw nog bij hem is, is helaas onbekend.