Guild Wars 2 Twilight Assault vandaag live

NCSOFT en ArenaNet, ontwikkelaar van de Guild Wars-franchise, kondigen de nieuwste update voor Guild Wars 2 aan, Twilight Assault, die vandaag live gaat. Met deze nieuwe update laat ArenaNet zien dat het menens is om spelers iedere twee weken nieuwe content te bieden, in een hogere frequentie dan iedere andere Westerse uitgever.

In Twilight Assault heerst onrust in Twilight Arbor en gaan geruchten dat Scarlet Briar, de sluwe leider van Aetherblades, achter de verdachte gebeurtenissen zit. Spelers sluiten zich aan bij de sylvari-held Caithe om de duistere plannen van Scarlet een halt toe te roepen.

Nieuwe Events

  • Level 80 Path in Twilight Arbor: Spelers kunnen met Caithe en elkaar samenwerken om een weg te vinden in de verborgen, geheime faciliteit waar ze het opnemen tegen bewakers, langs vallen navigeren en het monster verslaan dat zich aan het einde van de vesting bevindt.

Nieuwe Rewards

  • Achievement Rewards: Spelers die Twilight Assault uitspelen, verdienen de nieuwe (lichtgevende) Slickpack back item, of een miniatuurversie van de meest krachtige tegenstanders die zich in Twilight Arbor begeven.
  • Exotische Nightmare Wapens: Spelers kunnen een nieuwe versie van de Nightmare wapens bemachtigen die de tegenstanders sporadisch achterlaten in de Twilight Arbor explorable modus.
  • Aether Chests: Spelers kunnen Aether Key Pieces verzamelen in heel Tyria, door vijf delen te combineren die samen een sleutel vormen, waarmee de Aether Chests in Twilight Arbor geopend kan worden.