Comeback Maywood aan zijden draadje

Het is onzeker of het duo Maywood volgende week vrijdag en zaterdag met Gerard Joling op het podium staat. De zussen blijven ruzie maken. "Als dit zo doorgaat, trek ik zelf de stekker uit hun optreden", zegt de zanger dinsdag in de Telegraaf.

Zussen Alice en Caren werden na jarenlange ruzies door Joling weer bij elkaar gebracht. De dames hadden elkaar achttien jaar niet gezien of gesproken. Toen de twee elkaar weer voor het eerst zagen was het een warme ontmoeting. "Uiteindelijk vielen we elkaar in de armen. Het was heel emotioneel allemaal", zei Caren eerder.

Nu lopen volgens Joling de spanningen weer hoog op. "Ik weet dat een van mijn medewerkers geregeld met rode vlekken in de hals loopt om de boel in goede banen te leiden." De zanger hoopt dat de twee hun irritaties voor de shows opzij kunnen zetten. "Zonde van alle inspanningen en goede bedoelingen, toch?"

De 53-jarige Joling staat volgende week vrijdag en zaterdag in de Ziggo Dome in Amsterdam met zijn Lekker-concerten. De show van zaterdag is uitverkocht. Naast Maywood, dat bekend is van hits als Late at Night en Rio, geven ook Gordon en oud-judoka en dj Dennis een gastoptreden.