Pellè: "We winnen nooit makkelijk"

Feyenoord speelde zondag met Graziano Pellè als aanvoerder. Hij leidde zijn ploeg met drie goals en een assist naar een 4-2 zege. De Italiaanse spits werd vrijdag door trainer Ronald Koeman als aanvoerder benoemd. Hij kan ermee omgaan, vindt hij zelf.

"We hebben deze week met iedereen gesproken. Ik ben helaas geen international en altijd met de groep hier. Dat maakt het goed om aanvoerder te zijn, ik ben ook de oudste van de drie", aldus Pellè over Stefan de Vrij, Jordy Clasie en hijzelf tegenover NUsport.

Hij heeft geen medelijden met voormalig aanvoerder De Vrij. "Stefan heeft genoeg tijd om nog aanvoerder te zijn. Of ik nog international ga worden? In Italië zijn er genoeg goede aanvallers, het is niet makkelijk. Ik zou het natuurlijk wel graag willen." Over de wedstrijd kon Pellè duidelijk zijn. "Wij zijn Feyenoord, we willen nooit gemakkelijk winnen haha. We spelen soms te lief, maar uiteindelijk was het geen probleem. We hebben vanaf het begin laten zien dat het onze wedstrijd was."