[JL] Dordrecht niet langs FC Oss

FC Dordrecht is door een gelijkspel tegen FC Oss op gelijke hoogte gekomen met Willem II aan kop van de Jupiler League. De ploeg van trainer Harry van den Ham speelde zondag doelpuntloos gelijk bij de nummer voorlaatst. Dordrecht moest al na 34 minuten met tien man verder na een rode kaart voor Yoëll van Nieff.

De Schapenkoppen bezetten op basis van een beter doelsaldo de eerste plaats. Net als Willem II heeft de ploeg twintig punten.

De eerste Limburgse derby van dit seizoen tussen VVV-Venlo en Fortuna Sittard kende eveneens geen winnaar. Patrick Nkoyi opende in de 23e minuut de score voor Fortuna, maar tien minuten later tekende Jules Reimerink voor de 1-1 eindstand.

VVV bezet de tiende plaats met veertien punten, twee meer dan de nummer twaalf uit Sittard.