Foor: "Volgende keer beter"

N.E.C. dacht zondag een punt te pakken tegen Vitesse, maar verloor in blessuretijd met 2-3. Navarone Foor baalde na afloop en had een gelijkspel op z'n plek gevonden. Navarone voelde zich 'klote', na afloop van de Gelderse derby, tegen Vitesse. De Arnhemmers scoorden 2-3 in blessuretijd, nadat de Nijmegenaren in de 85e minuut via Michael Higdon 2-2 hadden gemaakt.

"Het is gewoon klote: je krijgt in de laatste minuut een goal tegen", aldus Foor tegenover Fox Sports. Foor vond dat zijn ploeg een punt had verdiend in de derby. "We hebben als team hard geknokt, het zag er soms niet uit, was echt alles of niets. Heel zonde dat je 'm dan toch nog tegen krijgt, juist omdat we zo hard werkten. Als je ziet hoe we de goal maken, Higdon begint sterk, maakt hem goed af. Een puntje was sowieso verdiend geweest."

De derby tussen N.E.C. en Vitesse leeft altijd enorm in Gelderland. Dat merkte Foor ook duidelijk tijdens het duel. "Het publiek steunde ons heel erg, dat was mooi om mee te maken." Genoeg was het dus niet voor succes. "Het was mooi geweest om uitgerekend tegen Vitesse weer eens te winnen. Maar ja, volgende keer beter."