FOK! wat een weer... Vrij zonnig

Zullen we eerst eens met een kopje thee gaan beginnen om het vervolgens gezellig met z'n allen over de dingen des levens te gaan hebben? Ik trap af. Ik vind dat de werkweek verkort moet worden van 5 naar 3 dagen, terwijl we wél gewoon normaal doorbetaald worden. Dan zetten onze bazen toch gewoon wat extra vacatures in de krant?

Pardon, dit is een weerrubriek. Ik vrees dat ik alleen te vertellen heb dat de wind nog iets krachtiger zal zijn dan gisteren én dat er in het zuiden wat sluierbewolking aanwezig is. Verder is en blijft alles zoals het de afgelopen dagen ook was.

Zoals ik al verwacht had is er in Spanje en Portugal flink wat regen naar beneden gekomen. Daar dus wel. De hoeveelheden lagen tussen de 60 en 90 millimeter. Deze buien vielen zelfs tot aan de Costa Del Sol. 

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 Sch1

 Met qltel gaan we vandaag schaapjes kijken.

Sch2
Qltel maakte een fietstocht over de Ermelosche heide.

 Sch3
Deze schaapjes houden de boel kort.

Sch4
Na drie foto's vonden de schaapjes het wel welletjes...