FOK! wat een weer...Vrij zonnig, wel iets meer wind

Voor de eerste keer in deze herfst vond er al wat lichte ijsvorming plaats op daken en grasvelden. Sommige mensen op een bepaald weerforum gingen daardoor door het lint van blijdschap. Mij stemt het juist zeer droef, want het is nu alweer een stuk vroeger donker en lekker lang buiten zitten zit er 's avonds niet meer in. Bovendien wil het weer maar niet omslaan.

Het is dit weekend overwegend zonnig. De wind uit een oostelijke richting neemt wel duidelijk toe, langs de kust en op het IJsselmeer tot vrij krachtig. De temperaturen liggen vandaag en morgen tussen de 16 en 18 graden.

Ook na het weekend blijft dit weer nog enkele dagen aanhouden.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 Panor1

 Marieke maakte deze schitterende panorma van een een klein wolkenveldje in een verder vrij heldere hemel. Als het goed is kun je hem vergroten door op het plaatje te klikken.

Zonso
Dumpiej maakte deze fraaie foto van de de zonsopkomst. Ook in Bergambacht was het vrij fris gistermorgen.