Nymfomane (24) telkens zwanger

De Duitse politie heeft ene Steffie K. opgepakt. De 24-jarige boerendochter uit Weeze heeft zeker twee baby's omgebracht. De jonge vrouw werd telkens zwanger na haar talloze bezoekjes aan een parenclub.

Toen vader Hein onlangs zijn boerderij inspecteerde, trof hij in een hoek twee babylijkjes aan. Al snel rees hem het vermoeden wie de dader was: zijn bloedeigen dochter. De 49-jarige boer schakelde hierop direct de politie in.

De struise brunette werd in de boeien geslagen en al snel kwam er een bekentenis. Ze kon echter niet de reden van haar schokkende daden uitleggen, aldus de politie.

Een van de twee gevonden lijkjes bleek al een skelet te zijn geworden, maar het andere werd geïdentificeerd als een jongetje. Volgens de moeder heeft zij hem direct na zijn geboorte, in november vorig jaar, om het leven gebracht.

Wie de vader van de kinderen is, is onmogelijk te achterhalen. Steffie bracht bijna iedere vrije minuut door in een swingerscafé, en heeft zich daar laten nemen door veel verschillende mannen. Zeker tweemaal raakte ze zwanger, maar niemand had dit in de gaten.

Een familielid had echter wel een vermoeden van de zwangerschappen, maar de jonge vrouw had alles telkens ontkend. De Duitse blijft voorlopig vastzitten.