FOK! wat een weer... Iets meer zon

We zitten in het jaar 2013 en op weergebied is er op twee weken na, totaal niets gebeurd en ook de komende dagen blijven we maar dit saaie weer houden.

Het is wel zo dat er iets meer zon komt, maar de wolkenvelden zullen ook nog zeker aanwezig blijven. Wat moet je dan vertellen... ...je bent haast geneigd om je tijd aan andere dingen te gaan besteden, want het huidige weer is wederom uitermate irritant. Het leek er eerst op dat er in het weekend weer wat regen zou gaan vallen, maar dat is nu alweer tot dinsdag uitgesteld. Deze liedjes ken ik inmiddels, dus dan zal het in dit armoedige weerjaar met de dag verder worden verplaatst. Vergeleken met gisteren loopt alleen de temperatuur iets minder hoog op.

Laat het maar snel 2014 worden, dan heeft de atmosfeer ook weer de kans om de échte weerliefhebbers tevreden te stellen. Wat een armoedig jaar zeg. *Klaagmodus uit*

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 Paddo

Een schitterende paddestoel in Soesterberg. Paul maakte deze mooie foto.