Chronische stijve kost man piemel

Een man uit Colombia moet het voortaan zonder zijn jongeheer stellen. Zijn piemel moest worden afgezet omdat hij er maar niet in slaagde van zijn stijfje af te komen.

De 66-jarige man uit, jawel, Gigante, wilde graag indruk maken op zijn nieuwe vriendin. In plaats van een rol pepermunt in zijn onderbroek te stoppen, besloot de beste man een flinke hoeveelheid viagrapillen te slikken.

De voormalige gemeenteambtenaar was werken blijkbaar niet gewend, want zijn paarsgepunte lans stond hierna direct strak in de aanvalshouding. Helaas voor hem bleef hij last houden van een kloppende roede, en dat dagenlang. Zelfs het denken aan zijn schoonmoeder kreeg de spermaspeer niet slap.

Uiteindelijk besloot de arme Colombinees toch maar eens naar de dokter te gaan. In het ziekenhuis van Neiva constateerden de artsen dat de stramme kabouter van de man was gebroken, ontstoken en deels was afgestorven.

Er zat niets anders op dan het familiewapen eraf te hakken, om te voorkomen dat het koudvuur de rest van zijn lichaam zou aantasten. "De patiënt vertoonde blauwe plekken op zijn testikels en de penis, werd behandeld en is aan de beterende hand", zo laat een dokter weten.