Twee aangiftes tegen familie Sieneke

Twee bekenden van realityster Barbie hebben aangifte gedaan tegen familieleden van zangeres Sieneke. De twee zeggen te zijn aangevallen tijdens het vrijgezellenfeest van de zangeres. "Ik heb vandaag ook mijn aangifte gedaan", zegt een van hen, Dina, in RTL Boulevard. Eerder deed Alex al aangifte.

Het opstootje ontstond in Barby's Bar, de zaak die werd vernoemd naar realityster Barbie. Dina zegt dat ze werd lastiggevallen door een oudere man en dat hij haar betastte. Vervolgens schoot Alex te hulp en daarna liep het volledig uit de hand. Michael, de man van Barbie, zei eerder dat Sieneke's vader de aanstichter van de vechtpartij was.

De bar liep door het incident flinke schade op. Eigenaar René Vink zei eerder dat er een lamp kapot is en dat het plafond en de zijkant van de bar opnieuw moeten worden geschilderd. Vink schatte de schade op 2450 euro en ging met het management van Sieneke aan tafel om te schikken.

De zangeres betaalt mee aan de schade die Barby's Bar heeft opgelopen door het incident. "Dat heeft niks met schuld te maken, maar meer dat de discussie anders eindeloos gaat worden." Ook Michael is blij dat ze het hebben kunnen oplossen. "Om het tussen ons gewoon rustig te houden zijn we tot een oplossing gekomen."

Eerder zei Sieneke al dat ze niets van het opstootje heeft meegekregen. Wel vindt ze het heel vervelend dat haar familieleden van mishandeling worden beschuldigd. "Mijn familie zijn hartstikke lieve mensen, dat is mijn vlees en bloed. Dit is heel triest om te horen."