FOK! wat een weer... Licht wisselvallig

Goedemorgen! Na een zeer afwisselende woensdag moeten we nog één wisselvallige dag doorkomen en dan neemt een hogedrukgebied het heft in handen. Gisteren vielen er nog enkele stevige buien, terwijl er vanavond een laatste regengebied gaat passeren

Vandaag valt het overdag wel mee, want er valt maar een enkel licht buitje. Toch neemt de bewolking vanmiddag  toe en in de avond volgt dan de regen. De regen kan het tot morgenochtend wel volhouden en ook de wind neemt nog even flink toe. Langs de kust komt er vanavond en vannacht toch wel een krachtige wind te staan uit het zuidwesten. Bij dit alles loopt het kwik op tot maximaal 15 graden. Ook morgen kan er nog een beetje regen vallen, maar dat zal niet veel meer voorstellen.

Mededeling: Het komende weekend ben ik afwezig. Dat wil zeggen dat er op zaterdag en zondag van mijn kant géén weerbericht verschijnt. Op maandag ben ik dan weer van de partij. 

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 Hol1

Bennootje maakte enkele schitterende foto's van ons Hollandse landschap.

Hol3
Hoe nostalgischer wil je het hebben?

Be3
Toch was er ook bij Benno wel een enkel buitje in de buurt.