Josje Huisman baalt van aandacht voor privéleven

Josje Huisman vindt dat de buitenwereld niets te maken heeft met haar privéleven. "Wat met mijn werk te maken heeft, mag iedereen weten", zegt de K3-zangeres, wier relatie met Johnny de Mol uitgebreid besproken werd in de media, tegen Viva. "Maar met wie ik 's morgens ontbijt, dat gaat toch niemand iets aan?"

"Toen het uitging met Johnny vond ik dat ook lastig: iedereen wilde er van alles over weten, terwijl het heel persoonlijk en privé was. Ik ben er dan ook klaar mee, met die vragen daarover. Ik wil het er niet meer over hebben." De 27-jarige blondine zegt dan ook een haat-liefdeverhouding te hebben met de pers. "Ik wil optreden, maar niet altijd in het middelpunt van de belangstelling staan. Je zult het misschien niet verwachten, maar ik ben daar toch te verlegen voor."

Huisman werd de afgelopen tijd regelmatig gespot met de Belgische acteur Kevin Janssens, maar wil niets zeggen over een eventuele relatie tussen de twee. "Er bestaat ook zoiets als vriendschap he? Weet je, ik ben echt voorzichtiger geworden. Ik kijk liever eerst de kat uit de boom. Dat haalt alle spontaniteit weg, maar ik ben moe van alle roddels."