[Serie A] Lazio ruim langs Chievo

De tweede seizoenszege voor Lazio Roma is zondag een feit geworden. De Romeinen waren in eigen huis met 3-0 te sterk voor Chievo. De eindstand was al bij rust bepaald door goals van Antonio Candreva, Luis Pedro Cavanda en Senad Lulic. Door de zege rukte Lazio op naar de zesde plaats in de Serie A met zes punten uit drie duels. Chievo staat met een schamel puntje zeventiende.

Fiorentina leed na twee winstpartijen zijn eerste puntenverlies. De ploeg van Vincenzo Montella speelde voor eigen publiek met 1-1 gelijk tegen Cagliari. De Chileen Mauricio Pinilla maakte namens de bezoekers een minuut voor tijd de gelijkmaker. Borja Valero had voor Fiorentina in de zeventigste minuut de score geopend.

Promovendus Sassuolo verloor ook zijn derde duel. Hellas Verona was met 2-0 te sterk. Livorno boekte eveneens een 2-0 thuiszege op Catania, terwijl Udinese en Bologna een puntendeling overeenkwamen. (1-1).