Albert Verlinde maakt filmdebuut in K3 Dierenhotel

Albert Verlinde krijgt in de nieuwe film K3 Dierenhotel zijn filmdebuut. De presentator en producent neemt de rol van hoteleigenaar François op zich. Serge-Henri Valcke, onder meer bekend als Commissaris Buitendam in de serie Baantjer, kruipt in de huid van Ome Jan, laat producent Studio 100 donderdag weten.

Naast hen bestaat de cast uit de bekende leden uit de tv-serie Hallo K3!, onder wie Winston Post, Metta Gramberg en Jacques Vermeire. Uiteraard zijn Kristel Verbeke, Karen Damen en Josje Huisman van de party als de drie meiden van K3.

"Ik heb er ontzettend veel zin in!", laat Verlinde weten. "Ik ben al eens eerder gevraagd om een rol te spelen in een K3-film, maar dat lukte toen niet met mijn drukke agenda. Hartstikke fijn dat we het nu wel voor elkaar hebben kunnen krijgen. Ik ben benieuwd naar het resultaat van mijn filmdebuut", aldus de presentator van RTL Boulevard.

In K3 Dierenhotel heeft Kristel een verblijf bij een beautyfarm geboekt en willen Karen en Josje hun vriend Bas gaan helpen in zijn dierenhotel. Als hun navigatiesystemen echter per ongeluk worden verwisseld, belanden ze op elkaars bestemming. Dan blijkt dat alle drie de meisjes eigenlijk smoorverliefd zijn op Bas, en geen van hen wil de andere twee in zijn buurt hebben. Maar als het dierenhotel in gevaar blijkt te zijn, moeten ze de handen ineen slaan om het hotel te redden.

De opnames van K3 Dierenhotel zijn al enige tijd aan de gang. De film verschijnt op 12 februari in de bioscoop.


Albert Verlinde maakt filmdebuut in K3 Dierenhotel (Foto: Novum)