Agent met blote stijve in auto

Een geile juut uit Parijs is in de problemen geraakt. De beste man wilde de boetes van een milfje best verscheuren, als ze hem wilde plezieren in de dienstauto. De smerige smeris had een flinke erectie, aldus ene Stephanie.

Het 35-jarige moedertje werd vorige maand op de A13 bij Parijs aan de kant gezet. Bromsnor constateerde tal van overtredingen bij de vrouw. Ze zou dan ook een beste prent tegemoet kunnen zien.

Toen de juut druk bezig was alles te noteren, vroeg hij aan Stephanie of ze bij hem kwam zitten in de auto. "Stephanie zag de politieman, met zijn broek naar beneden en met een flinke stijve", aldus Franse media. Hij beloofde haar de boetes te verscheuren als ze hem zou plezieren.

De Française weigerde, en de geile glimknoop trok zijn broek weer omhoog. Bromsnor, die zich flink in zijn kruis voelde getast, bood hierop de jongedame aan haar naar huis te escorteren. Hiermee was de kous nog niet af. De beste man is deze week opgepakt en wordt aangeklaagd wegens potloodventen en corruptie.