McDonald's-baas berooft McDonald's

Blijkbaar verdient zelfs een manager van een McDonald's-vestiging niet genoeg om rond te komen. De baas van een vestiging in het Californische Pleasanton heeft namelijk tweemaal een McDonald's overvallen. Waaronder ook de vestiging waarvan hij zelf de manager is.

Op 28 augustus klom Felix Gonzalez-Becerra 's ochtends vroeg door het raampje van de drive-in van zijn eigen restaurant naar binnen. Gemaskerd en wel sommeerde de 42-jarige snackbarbaas zijn nietsvermoedende personeel in de vriezer te gaan zitten. Vervolgens maakte hij een onbekend geldgedrag buit.

Blijkbaar smaakte het naar meer, want vijf dagen later flikte hij het weer in een McDonald's in San Mateo. Gewapend met een nepwapen sloot hij weer de fastfoodmedewerkers op in een vriezer, waarna hij een medewerker opdroeg de kluis te openen. Opnieuw ging hij er met een onbekend geldbedrag vandoor.

Ditmaal had de beste man echter pech. Toen hij net wilde wegrijden, greep de politie hem in de kraag. Hij blijft voorlopig vastzitten in San Mateo County Jail.