Paarse tieten door te veel plastic

Vorige week berichtten we al dat Courtney Stodden haar tieten had laten zien in het Britse Big Brother-huis. Verontruste kijkers viel echter nog iets op: haar tieten waren namelijk paars uitgeslagen. Volgens een plastisch chirurg komt dit omdat haar implantaten te groot zijn.

De 19-jarige Courtney is in juni dit jaar van een cup C naar een cup DD gegaan. En ze kan het niet nalaten haar nieuwe voorgevel te showen. Constant duikt ze in media op met slechts een bikini, en in het BB-huis loopt ze zelfs alleen in een string rond.

Nu haar tieten nogal paarsgepunt blijken, is er opschudding ontstaan. Menigeen dacht aan bodypaint, maar volgens Angelica Kavouni hangt de vlag er toch anders bij. "De implantaten lijken bovenop de spier te liggen", aldus de plastisch chirurg. "Ze zijn te zwaar om door haar huid te worden gedragen."

Het zou hier gaan om een zeldzaam verschijnsel. De bloedstroom raakt bekneld, waardoor haar pornoprammen nu paars zijn geworden. Er zit volgens haar niets anders op dan het stuk plastic onder de spier te plaatsen.