Kees Tol is de 'lekkerste gay'

Kees Tol is verbaasd dat hij door Veronica Magazine is uitgeroepen tot lekkerste gay. "Ik? De lekkerste gay? Jeetje! Er zijn zo veel knappe mannen, zo zie ik mezelf helemaal niet", reageert de Volendammer in een verklaring. Veronica Magazine liet Maurice de Hond het Wat Vindt Nederland Lekker?-onderzoek uitvoeren.

De 31-jarige Kees had eerder verwacht dat bijvoorbeeld soapie Ferry Doedens er met de titel vandoor zou gaan. Als hij mocht kiezen, zou hij gaan voor Prison Break-acteur Wentworth Miller, die onlangs uit de kast kwam. "Een prachtige man, dat hoef ik toch niet uit te leggen? Hij is knap en stoer en niet verwijfd. Dat vind ik heel aantrekkelijk, een mannelijke man."

Niet alleen Kees Tol viel in de prijzen bij het Wat Vindt Nederland Lekker?-onderzoek. Humberto Tan is uitgeroepen tot de lekkerste kale man. "Dan moet ik voorlopig maar kaal blijven", grapt de presentator.

Humberto heeft een tip voor mannen die kaal worden. "Scheer het af, het maakt je jaren jonger. Doe het op vakantie, want mensen die je kent reageren altijd raar op veranderingen. Als je in het buitenland geen rare reacties krijgt, weet je dat je niet voor gek loopt."

Jan Smit is door het magazine uitgeroepen tot lekkerste zanger van Nederland, turner Epke Zonderland heeft volgens de meeste ondervraagden het lekkerste wasbordje. De lekkerste billen van Nederland horen bij Doutzen Kroes en Jan Kooijman. Ranomi Kromowidjojo heeft de titel lekkerste sportvrouw gekregen.