[NFL] Uitslagen eerste speelronde

Vorige week donderdag versloegen de Denver Broncos met 49-27 de Baltimore Ravens in de officiële seizoensopener. Afgelopen weekend was de eerste volledige speelronde in de NFL. De New England Patriots en de New York Jets hadden beiden een late field goal nodig om hun seizoensstart in een overwinning te laten eindigen. 

New England Patriots - Buffalo Bills
De New England Patriots wonnen 24 van hun laatste 26 wedstrijden tegen de Buffalo Bills, maar afgelopen weekend was het een zenuwslopende wedstrijd, die ze maar nipt in een 23-21 winst om wisten te zetten. Stephen Gostkoski's field goal in de laatste vijf seconden zorgde er uiteindelijk toch nog voor dat ze hun achterstand in een overwinning om konden zetten.

Tom Brady gooide twee touchdownpasses in de wedstrijd, die beide door Julian Edelman werden afgemaakt. Hiermee werd Brady de negende speler in de NFL-geschiedenis die 45.000 yards wist te gooien. Hij moest tegen de Bills echter ook een interception verwerken en verloor een fumble aangezien de Bills hem de hele wedstrijd op de huid zaten.

Buffalo's rookie quarterback EJ Manuel gooide eveneens twee touchdownpasses en hij liet over het geheel genomen een goede indruk achter. Da'Norris Searcy pakte nog punten voor de Bills met een 74 yard run na een fumble recovery, maar het mocht uiteindelijk niet baten.

New York Jets - Tampa Bay Buccaneers
De New York Jets scoorden eveneens met een late field goal, om op die manier de Tampa Bay Buccaneers met 18-17 te kunnen verslaan. De rookie quarterback van de Jets, Geno Smith, kreeg in de laatste minuut een foul mee. Hierdoor kon Nick Folk de winnende fieldgoal trappen. Even daarvoor dacht John Freeman van de Buccaneers dat hij de winnende punten had gescoord voor zijn team, maar met 38 seconden op de klok zorgde de kick trap van Folk ervoor dat de overwinning toch in New York bleef.

Overige uitslagen:

Kansas City Chiefs - Jacksonville Jaguars: 28-2
Seattle Seahawks - Carolina Panthers: 12-7
Oakland Raiders - Indianapolis Colts: 17-21
Tennessee Titans - Pittsburgh Steelers: 16-9
Minnesota Vikings - Detroit Lions: 24-34
Cincinnati Bengals - Chicago Bears: 21-24
Miami Dolphins - Cleveland Browns: 23-10
San Fransisco 49ers - Green Bay Packers: 34-28
St Louis Rams - Arizona Cardinals: 27-24
Dallas Cowboys - New York Giants: 36-31