Nerveuze Eminem promoot single in sportshow

Eminem dook zaterdagavond op in het ESPN-sportprogramma Saturday Night Football. De rapper promootte zijn nieuwe single Berzerk, die maandag verschijnt. Hij leek niet geheel op zijn gemak.

De 40-jarige Eminem, die in november met een nieuw album komt, leek in de war tijdens het interview dat hij had met presentatoren Brent Musburger en Kirk Herbstreit. Op de vraag over welk aspect van het album hij het meest opgetogen is, antwoordde Eminem: "Niets". Vervolgens zei hij wel redelijk opgetogen te zijn dat hij er vanaf is. De rapper geeft zelden interviews, laat staan live-interviews op televisie. "Ik raak een beetje in paniek van live tv", gaf Eminem, die eigenlijk Marshall Mathers heet, toe.

Even later raakte de rapper wat meer ontspannen en vertelde hij dat Berzerk het nieuwe themanummer wordt van Saturday Night Football tijdens dit seizoen. Eminem, die uit Detroit komt, vertelde verder over zijn liefde voor het American footballteam Detroit Lions. Eminems laatste album, Recovery, dateert uit 2010. Hij won een Grammy Award voor die plaat.