[Uitslagen] UFC Fight Night 28

Vannacht stond UFC Fight Night 28 op het programma. Hieronder volgt een overzicht met de uitslagen van de wedstrijden.

 

Glover Teixeira - Ryan 'Darth' Bader  » Teixeira via (T)KO in de eerste ronde
Light Heavyweight bout

Het main event van UFC Fight Night was er één van korte duur. Al na amper drie minuten in de eerste ronde stopte scheidsrechter Herb Dean het gevecht in het voordeel van Glover Teixeira. Bader leek het gevecht in de eerste minuten naar zich toe te trekken, maar na een harde rechtse counter en vervolgens een kiezelharde linkse was het toch Bader die gevloerd werd.

Teixeira, die hiermee zijn twintigste overwinning op rij boekte, wordt door velen nu gezien als kandidaat voor de titel. Zijn tegenstander zal de winnaar zijn van het gevecht tussen Jon Jones, de huidige kampioen, en Alexander Gustaffson.

Teixeira over zijn overwinning: "Om eerlijk te zijn was ik niet tevreden met dit gevecht. Ik was teleurgesteld in mezelf dat hij me naar de grond kon werken. Desalniettemin wordt de titel voor mij. Het maakt me niet uit of het Jon Jones is of Alexander Gustaffson die ik moet verslaan, maar die titel pak ik."

Ronald 'Jacare' Souza - Yushin Okami » Souza by (T)KO in de eerste ronde
Middleweight bout

Ook het co-main event zag een vroege winnaar. Na een perfecte rechtse tegen de kaak te moeten incasseren werd een regen van slagen die daarop volgde Yushin Okami teveel. Hierdoor stond Ronald 'Jacare' Souza al na 2.47 minuten in de eerste ronde met zijn handen in de lucht. De Braziliaan is hard bezig naar boven te klimmen in de middleweight divisie en schuwt niemand in zijn weg naar de top.

"Ik heb een harde rechtse", zei de Braziliaan eerst nog bescheiden, voordat hij aangaf dat hij iedereen vecht die hij moet vechten: "Ik vecht tegen iedereen die de UFC me aanbiedt."

Andere uitslagen

Main card:

Joseph Benavidez veslaat Jussier Formiga via (T)KO  
Piotr Hallmann verslaat Francisco Trinaldo via Submission
Rafael Natal verslaat Tor Troeng via unanimous decision
Ali Bagautinov verslaat Marcos Vinicius via (T)KO 

Preliminary card:

Edimilson Souza verslaat Felipe Arantes via split decision
Lucas Martins verslaat Junior Hernandez via Submission 
Elias Silvério verslaat João Zeferino via unanimous decision
Ivan Jorge verslaat Keith Wisniewski via unanimous decision
Sean Spencer verslaat Yuri Villeforte via split decision