'Ook Rafael ontmoette minnaar Sylvie'

Niet alleen Sylvie van der Vaarts zoon Damián, ook haar toenmalig echtgenoot Rafael ontmoette een van haar minnaars. Sylvie zou in 2010 gescharreld hebben met danser Christian Polanc met wie ze deelnam aan het Duitse Let's Dance. Rafael woonde vorig jaar een van de liveshows bij en maakte toen kennis met Christian.

"Ik was erbij toen Rafael in de studio kennismaakte met Christian", vertelt Christians ex aan de Duitse boulevardkrant Bild. Polancs ex beweert dat de danser een passionele affaire met Sylvie had, die hij opbiechtte aan zijn toenmalige vriendin. "Ik vroeg Christian achteraf hoe het was om Rafael de hand te schudden. Hij zei dat het hem geen goed gevoel gaf."

Polancs ex klapte woensdag ook al uit de school in Bild. Toen beweerde ze onder meer dat Sylvie en Rafaels zoontje Damián de danser meerdere malen heeft ontmoet. De danser zelf bevestigt noch ontkent de geruchten. "Ik weet wat de waarheid is en dat is genoeg." Wel vertelt Polanc dat hij niet blij is met de ontstane situatie. "Het is niet prettig om bij zo'n circus te worden betrokken."

Het huwelijk van Sylvie en Rafael spatte begin dit jaar uiteen. De voetballer is inmiddels gelukkig met Sabia Engizek, de voormalig beste vriendin van Sylvie. Volgens geruchten hebben de twee zelfs trouwplannen. De laatste weken doen verschillende mensen in Sylvies omgeving hun verhaal. Zo beweerde haar ex Guillaume Zarka dat hij al na twee minuten met de presentatrice in bed lag. Ook Sabia klapte uit de school, zij beweerde dat Sylvie Rafael aan de lopende band bedroog.