'Scarlett Johansson verloofd'

Actrice Scarlett Johansson heeft naar verluidt positief gereageerd op een huwelijksaanzoek van haar vriend Romain Dauriac, een Franse journalist. "Ze zijn verloofd en erg gelukkig", liet een bekende van het stel weten aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Volgens de ingewijde heeft Dauriac de 28-jarige actrice ongeveer een maand geleden gevraagd. De woordvoerder van Johansson geeft vooralsnog geen commentaar.

Actrice en zangeres Johansson was deze week op het filmfestival van Venetië om haar sciencefictionfilm Under the Skin te promoten. Aan haar ringvinger pronkte de art deco diamanten verlovingsring waarmee Dauriac haar naar verluidt ten huwelijk heeft gevraagd.

Het is voor Johansson niet de eerste keer dat ze 'ja' zegt op een huwelijksaanzoek. In mei 2008 verloofde de actrice zich met acteur Ryan Reynolds. De twee trouwden in september van dat jaar, het huwelijk strandde in december 2010. Reynolds is inmiddels gelukkig met actrice Blake Lively. De twee trouwden vorig jaar september.

Romain Dauriac was tot voor kort de hoofdredacteur van Clark, een tijdschrift gespecialiseerd in Franse underground kunst. Tegenwoordig verdient hij zijn brood als manager van een reclamebureau.