Gearbox werkt aan twee nieuwe next-gen games

Hoge pief van Gearbox Randy Pitchford heeft aangegeven dat Gearbox momenteel bezig is met twee nieuwe games te maken voor de next-gen consoles. Precies welke consoles is niet bekend.

Pitchford was aangeschoven bij een PAX Prime panel en vertelde hier dat de Borderlands-maker twee nieuwe franchises aan het maken is voor de volgende generatie consoles. Ook grapte Pitchford of ze direct Borderlands 3 moesten aankondigen, maar dit is hoogstwaarschijnlijk een grap geweest, vooral omdat in oktober nog een GOTY-editie uitkomt van Borderlands 2. Het is daarentegen waarschijnlijker dat Brothers in Arms: Furious Four een nieuwe IP gaat worden. Gearbox heeft vorig jaar aangekondigd dat ze met dit spel verdergaan.

Ook heeft Gearbox meer informatie vrijgegeven over hun eigen 2013 Community Day event. Bij aankoop van de digital bonus pack voor dit event kan je op 14 september alles in HD bekijken, krijg je toegang tot een closed beta en mag je Homeworld HD downloaden zonder er extra voor bij te betalen. Een prijs is hier nog niet voor bekend.

Gearbox geeft aan met twee nieuwe IP's bezig te zijn voor next-gen