Chris Brown ook op vakantie een aso

Ook op vakantie is Chris Brown niet geliefd in de buurt. De r&b-zanger, die in Los Angeles al lange tijd in de clinch ligt met zijn buren, gaf op Hawaii een luidruchtig feest. Daarop dienden omwonenden klachten in bij de eigenaar van Browns tijdelijke onderkomen, vertellen ingewijden aan entertainmentwebsite TMZ.

Chris was vorige week in Hawaii voor een optreden en had voor de gelegenheid een enorme villa gehuurd, voor 2450 dollar per nacht. De eerste avond gaf Brown al een feest, tot groot ongenoegen van zijn tijdelijke buren. Hoewel zij klachten indienden mocht Brown blijven, de rest van de week bleven klachten uit.

Koud terug in Los Angeles kreeg Brown het aan de stok met zijn buren thuis. Die klaagden bij de politie over geluidsoverlast, waarna agenten bij Chris op de stoep stonden.

Brown kwam eerder in de problemen in de buurt omdat hij de muur rond zijn huis heeft volgespoten met graffiti. Na een stortvloed aan klachten uit de buurt sommeerde de gemeente de schilderingen te verwijderen. Na maanden discussie liet Brown de gewraakte graffiti in juli overschilderen.