Justin Bieber aangevallen in nachtclub

Justin Bieber is weer in de problemen geraakt toen hij een Canadese nachtclub bezocht. Een andere feestganger probeerde de 19-jarige zanger aan te vallen, schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Justin Bieber verliet in de club zijn vipgedeelte om met de rest van de bezoekers te feesten. Volgens bronnen kwam er vervolgens een jongen op hem af die Biebers shirt pakte en probeerde hem tegen de grond te werken.

De beveiliging wist de jongen snel van Bieber af te halen en hield de feestganger vast tegen grond. De zanger zou zichzelf ook hebben verdedigd en een paar flinke trappen hebben uitgedeeld. De jongen is de club uitgezet, zonder de politie bij het incident te betrekken.

Het is niet de eerste keer dat Bieber in het nachtleven in de problemen komt. Een maand geleden raakte zijn entourage nog betrokken bij een knokpartij in een nachtclub in het Amerikaanse Southampton. Ook werd de tienerster een aantal keer een club uitgezet omdat hij daar onder de 21 jaar geen alcohol mocht drinken.