[Serie A] Juventus en Napoli winnen ook tweede duel

Juventus en Napoli hebben ook hun tweede wedstrijd van dit seizoen in de Serie A gewonnen. Juventus was thuis met 4-1 veel te sterk voor Lazio. Napoli boekte een 4-2 uitzege bij Chievo Verona. De andere ploegen in Italië komen zondagmiddag pas in actie.

Lazio werd twee weken geleden in de strijd om de Italiaanse Super Cup met 4-0 verslagen door Juventus. Revanche bleek er voor de ploeg uit Rome echter niet in te zitten. De Chileen Arturo Vidal zette de thuisploeg met twee goals al vroeg op een 2-0 voorsprong.

Miroslav Klose bracht de spanning nog even terug, maar na rust liep Juventus verder weg. Mirko Vucinic en Carlos Tevez maakten er 3-1 en 4-1 van. Lazio speelde door een rode kaart voor Hernanes een groot deel van de tweede helft met een man minder.

Napoli had de zege in Verona voor een groot deel te danken aan Marek Hamsik. De Slowaak scoorde twee keer. José Callejon en Gonzalo Higuain waren de andere doelpuntenmakers voor de ploeg uit Napels. Alberto Paloschi scoorde twee keer voor de thuisploeg.