FOK! wat een weer... Perioden met zon

Er gebeurde gisteren toch wel wat bijzonders: er viel een klein buitje en dat was dermate zwaar dat de straat er toch een klein beetje nat bij lag. Dit evenement vond net na de lunch plaats in Zuid-Holland. Verder wisselden stapelwolken en zonnige perioden elkaar af. In de afgelopen nacht ontstonden er enkele dichte mistbanken.

Voor de zoveelste keer kan ik vandaag aankondigen dat het droog blijft en de zon het luchtruim moet delen met enkele wolkenvelden. Ook de temperatuur blijft met 22 of 23 graden exact hetzelfde. Vooruit, de wind draait naar het zuidwesten, dus dat is toch het vermelden waard.

In het weekend stroomt er duidelijk wat koelere lucht ons land binnen en misschien dat er dan wel een paar tienden millimeter regen kan vallen. Laten we niet te negatief worden, dit kan met twee dagen voor de boeg nog makkelijk weer als sneeuw voor de zon uit de uitvoer verdwijnen.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

TR1
Dit is dus een ECHTE regenbui. We moesten ervoor naar Tarnovo in Bulgarije waar Dven op dit moment is.

 TR2
Dven glipte tijdens de bui even snel naar buiten toe en legde deze prachtige waterval vast.