Pyjama geiler dan lingerie of naakt

Wat is er nu mooier als man dan in bed met je blote snikkel tegen de blote kont van je vrouw aan te kruipen? Niets zou je zeggen, maar daar denken de Engelsen toch anders over. Een vrouw in pyjama wordt namelijk sexyer gevonden dan een in lingerie of evakostuum.

Een matrassenfabrikant heeft mannen en vrouwen het hemd van het lijf gevraagd over hun bedgewoonten. Maar liefst 37 procent van de mannen gaf aan zijn partner het allerlekkerst te vinden als zij een volledige pyjama draagt. Meer dan de helft van hen geeft aan pyjama's schattig te vinden.

Als tweede vinden mannen lingerie in het bed wel sexy: 32 procent van de mannen gaf dit aan. Iets meer dan een kwart vindt een negligé het sexyst. Een naakt mokkel, daar krijgt slechts 16 procent van de mannen een stijfje van. Dit in het kader van 'de kastdeur staat wijdopen'.

Ook vrouwen deden mee aan de enquête, waaraan 1912 mensen meededen. Iets meer dan een op de drie vrouwen ziet hun vent het liefst in een boxer. Als tweede komt slechts een pyjamabroek, met 31 procent. Bijna een kwart van de dames krijgt een natte doos van een kerel in een pyjama, tegen slechts 3 procent in een voetbalshirt. Een naakte vent kan blijkbaar geen enkele vrouw bekoren.