Of... waren het toch de rebellen?

Frankrijk, Groot-Brittannië en met name Amerika bereiden een afstraffing van het regime van Assad voor.  Maar terwijl ze dit doen, weten betrouwbare bronnen in het Midden-Oosten te melden dat het zeer onwaarschijnlijk is dat Assad hier iets mee te maken heeft.

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, roept al een tijdje dat hij onweerlegbaar bewijs heeft dat Assad en zijn vriendjes achter de schandalige gifgasaanval in Damascus zat. Voorlopig blijft dat bewijs nog uit. Assad zelf heeft hier, vreemd genoeg, een mening over.

'Belachelijk!', roept Assadin een door de L.A. Times gepubliceerd artikel. 'Volledig politiek gebral.' Assad is not amused. 'Waarom zou een land chemische wapens, of andere massavernietigingswapens gebruiken op een locatie waar de eigen troepen aanwezig zijn?'

Samen met een voormalig medewerker van de PLO heeft de WorldNetDaily, een neoconservatieve nieuwssite, bewijs bij elkaar gesprokkeld dat het gelijk van Assad zou bewijzen.  Zo is op onderstaande video te zien hoe rebellen/terroristen een blik met zenuwgas afvuren op burgers en/of regeringstroepen.

Eerder vonden Turkse militairen al een blik met sarin-gas bij Jihadisten die gelinkt worden aan het Al-Nusra Front. Een totale hoeveelheid van 2kg werd aangetroffen in een huis net over de Turkse grens.

Onder deze link, vind je nog meer filmpjes waarbij jihadisten lekker in de weer zijn met zenuwgas en toebehoren.  Ook is er een telefoongesprek opgepikt, waaruit blijkt dat de rebellen eerder al in Homs niet te beroerd waren om zenuwgas in te zetten tegen de bevolking. Ook wordt duidelijk dat er zenuwgas naar Damascus dient te worden gebracht. Dit alles gefinancieerd door een Saoudische geldschieter.

The Voice of Russia plaatste eerder al een artikel dat het Syrische leger in een warenhuis net buiten Damascus een laboratorium gevonden had dat door de rebellen werd gebruikt om chemische wapens te produceren.  Tevens vond men in een, door rebellen gecontroleerde , voorwijk van Damascus tegengif om slachtoffers van chemische wapen mee te behandelen.