Man bezwangert stiefmoeder

De politie van het Zimbabwaanse Mutoko heeft ene Zvikomborero Tome in de boeien geslagen. De 35-jarige man heeft een kind verwekt bij zijn 39-jarige stiefmoeder. Dit weet de gezaghebbende nieuwssite The Zimdiaspora ons te melden.

Het begon allemaal toen Tomes 80-jarige vader, die vorig jaar het loodje heeft gelegd, aan zoonlief vroeg om diens stiefmoeder van tijd tot tijd eens door te smeren. De jonge vrouw van de ouwe baas was nogal veeleisend, en de beste man trok het niet meer. Vandaar dat hij zijn zoon vroeg om af en toe eens een handje te helpen.

Tome junior peinsde er in eerste instantie niet over om zijn stiefmoeder een veeg te geven, maar na enig aandringen van zijn vader deed hij dit alsnog. Al snel sloeg de vonk over tussen de twee en stiefmoederlief werd zwanger van haar stiefzoon.

Drie jaar geleden geleden kreeg het stel een dochter. Voldoende reden voor Tomes echtgenote de biezen te pakken. Hoewel de beste man de relatie met zijn stiefmoeder inmiddels heeft verbroken, heeft de politie hem opgepakt wegens seks met en het bezwangeren van een familielid.