Badr Hari mept Afrojack

Het lukt Badr Hari maar niet uit het nieuws te blijven. Volgens misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink zou de sympathieke Mocro een handgemeen gehad hebben met Afrojack. Dit zou zijn gebeurd in discotheek Pacha op Ibiza.

Ooggetuigen hebben laten weten dat Nick en Badr met de hoofden tegen elkaar aanstonden. Omstanders zijn er, met gevaar voor eigen leven, tussen gesprongen om erger te voorkomen. Er is niets bekend over de verwondingen die Afrojack eventueel zou hebben opgelopen. Afrojack voelt zich tot op dit moment nog steeds zwaar bedreigd door de voorbeeldige sportman.

Badr zou ook, tijdens hetzelfde bezoek aan het vakantie-eiland, de volledige huisraad van Ruud Gullit aan gort hebben geslagen. Ruud, Europees Kampioen voetbal voor landenteams in 1988, bezit op Ibiza een Villa.

Er gaan geruchten dat de relatie die Badr had/heeft met het de ex van Ruud Gullit, het nichtje van Johan Cruijff op de klippen gelopen is. De oorzaak hiervan zou liggen bij de bemoeienissen van Bureau Jeugdzorg.