Moeder Paris Jackson woedend over foto's

Debbie Rowe is witheet over foto's die zijn verschenen van haar dochter Paris Jackson. Volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ is Rowe van plan een aanklacht in te dienen tegen degene die de kiekjes verkocht. De plaatjes werden geschoten op de kostschool buiten Californië waar Paris, die begin juni een zelfmoordpoging deed, momenteel verblijft.

De foto's zijn ongeveer een maand geleden genomen, toen Paris net was gearriveerd op de school. "Deze mensen, inclusief sommige websites, proberen over de rug van mijn dochter geld te verdienen", zou Rowe tegen vrienden hebben gezegd.

Radar Online plaatste enkele kiekjes en sprak een ingewijde over de dochter van Michael Jackson, die onder meer vertelde dat Paris een schuilnaam droeg. "Paris wilde zonder al te veel ophef naar school komen, dus ze veranderde haar naam in Frankie", aldus de bron. "Ook verfde ze haar haar. Sommige studenten weten alsnog wie ze is, maar de meesten niet."

Naar verluidt gaat het goed met Paris. "Ze is nog niet helemaal de oude, maar dankzij de hulp die ze krijgt gaat het wel stukken beter. Ze is blij dat ze de zelfmoordpoging heeft overleefd."

Het is niet helemaal duidelijk waarom de 15-jarige Paris zichzelf van het leven wilde beroven, ze zou zich onder meer in de steek gelaten voelen door haar omgeving. Sinds het incident probeert ze de band met haar broer Prince echter te versterken, weet TMZ.