Gemasturbeerd? Jezus redt!

Heb je onlangs gemasturbeerd? Ben je vreemdgegaan? Heb je schelpdieren gegeten of anderszins gezondigd tegen de Heer? Dan moet je eigenlijk biechten, want anders ga je naar de hel en op eeuwig lijden zit je natuurlijk niet te wachten. Voor velen is de stap naar de kerk te groot en daarom is er sinds enige tijd een ware Facebook-pagina waar anoniem gebiecht kan worden.

Op de pagina Confess Your Sins worden bezoekers uitgenodigd om per PM hun zonden op te biechten waarna deze op het prikbord van de pagina van een duidelijk christelijk advies en vaak ook vergeving worden voorzien. De pagina is al enige tijd in gebruik en heeft tot nu toe al meerdere interessante kwesties aan het licht gebracht.

Zo schrijft er iemand dat hij seks heeft gehad met een dode eekhoorn omdat hij naar black metal luistert. Bovendien heeft deze persoon buitenechtelijke seks gehad en dan ook nog eens met gebruikmaking van condooms. En dat is nog niet eens alles. Toch worden deze daden de zondaar in kwestie vergeven.

Een jonge vrouw biecht op dat ze door een christelijke geestelijke oraal werd bevredigd waarna ze in zijn mond squirtte. Dit lijkt in eerste instantie misschien onvergeeflijk, maar ook dit werd de zondares vergeven.

En zo zijn er op de betreffende pagina nog vele andere voorbeelden te vinden van grensoverschrijdend gedrag die door de Heer toch vergeven zijn. Wie ook het een en ander op te biechten heeft (en wie heeft dat nou niet?) kan terecht op Confess Your Sins.