FOK!filmtip van de dag: August Rush

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films. Valt er vandaag nog wat te zien? Je leest het op FOK!

Wie van muziek houdt zit vanavond goed bij Net 5, want om 20:30 uur wordt daar August Rush uitgezonden. Een muzikale film die begint met een romance als twee jonge muzikanten elkaar vinden in het nachtleven van New York. Hun vurige liefde wordt echter gedwarsboomd door de rijke vader van de vrouw. De oude magnaat drijft de twee uiteen en als later ook nog blijkt dat de vrouw zwanger is maakt de vader zijn dochter wijs dat het kind dood geboren zal worden. Gelukkig komt het kind levend ter aarde, maar wordt hierna in een weeshuis geplaatst. Het kind blijkt een muzikaal genie en besluit later zijn talent te gebruiken om zijn natuurlijk ouders op te sporen.

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!