Sylvie in 2 minuten in bed met Guillaume

Sylvie van der Vaart liet er geen gras over groeien toen ze Guillaume Zarka ontmoette in een discotheek. "Na twee minuten zijn we vertrokken en gingen we naar mijn huis", klapt Zarka volgens Duitse media uit de school in het tijdschrift Closer.

Zarka had Sylvie met haar toenmalige beste vriendin Sabia, die tegenwoordig samen is met haar ex-man Rafael van der Vaart, een dag eerder tequilashots zien drinken. De Fransman kon Sylvie toen niet aanspreken omdat hij een zakelijke bijeenkomst had. "Ik vond Sylvie zo lief en vrouwelijk."

Een dag later zag hij de presentatrice, die werd geboren als Sylvie Meis, in een discotheek. "Ineens stond Sylvie daar. Alleen! Ze kwam naar me toe", doet Zarka uit de doeken. "We belandden onmiddellijk in bed."

Op het moment dat de twee de lakens deelden, wisten Guillaume de naam van zijn bedpartner niet. "En zij wist die van mij ook niet. Voor ons allebei was het op dat moment duidelijk: dit is een onenightstand. Een vergissing!"

Sylvie kreeg een paar maanden na de aankondiging van haar scheiding van Rafael van der Vaart een relatie met Guillaume. "We spraken elkaar elke dag via de telefoon. Ze was bijna elke week drie dagen bij me in Parijs. Ze vond het heerlijk me te verleiden."

Toch kwam er na enkele maanden een einde aan hun relatie. Sylvie liet tot nu toe niets los over de reden van de breuk. Zarka heeft wel een vermoeden. "Als je een halflege fles hebt kun je deze omdraaien, maar dan blijft die halfleeg. Sylvie is leeg en eenzaam. Ze heeft niemand."