Victoria Koblenko volledig naakt gekiekt

Victoria Koblenko is volledig naakt gefotografeerd. Een van de lekkerste wijven van Nederland is uit de kleren gegaan voor Veronica Magazine.

Het leek de radiobode wel een tof idee om gewaagde foto's in het blad te zetten. En daar zijn ze in geslaagd. Alleen jammer dat er telkens een kerel bij op de foto staat.

Benieuwd naar de foto's? Enkele zijn hier te zien. En anders koop je die tv-gids maar!

Update 20.28 uur:
Uw razende reporter heeft zojuist als Veronica-lid de radiobode gelezen, met daarin een interview met Victoria en de gelukkige kerel, ene Manuel Broekman (nooit van gehoord-red.). En die Manuel heeft niet eens een stijve gekregen tijdens de fotoshoot!

"Als acteur krijg je er geen erectie van", bekent hij. "Dit lag niet aan Victoria, maar aan het feit dat je totaal niet met seks bezig bent. Als actrice maakt Victoria je gek, maar als puntje bij paaltje komt, rijdt ze weg in haar Porsche."

Ook de bloedmooie actrice zelf doet een duit in het zakje. "Ik heb een paar nagels gescheurd aan de gesp van Manuels broek", aldus de geboren Oekraïense. "Ook heb ik een schaafwond aan mijn stuitje opgelopen om over de spierpijn maar te zwijgen."