Dak Albert Heijn ingestort door noodweer

Het noodweer heeft in Groningen flink huisgehouden. In Winschoten is het dak van de plaatselijke Albert Heijn ingestort.

Op de foto is te zien dat er glazen ruiten op straat liggen. De brandweer is ter plaatse, verdere informatie ontbreekt nog.

Update 14.10 uur:
Het lijkt erop dat Winschoten is geteisterd door waterhozen. De omgeving van de supermarkt is inmiddels afgezet. Volgens de brandweer is er nog niets bekend over slachtoffers.

Ook andere delen van de plaats zijn zwaar getroffen. Enkele winkels zijn onder water gelopen, voor sommige ondernemers al de derde keer in korte tijd.

Update 14.30 uur:
De chaos is compleet in Winschoten. Vele straten zijn ondergelopen. De brandweer heeft de handen vol aan talloze meldingen van wateroverlast. In de bewuste Albert Heijn waren gelukkig weinig klanten aanwezig. Er zijn dan ook geen gewonden gevallen.

Ook andere delen van Groningen zijn getroffen. Zo zijn er ook winkels in het nabijgelegen Veendam onder water gelopen. Ook het dorp Ten Boer is zwaar getroffen. Daar staat onder meer een garagebedrijf blank.