Klaassen: "MVV kwam er niet aan te pas"

Jong Ajax was vrijdagavond de bovenliggende partij tegen MVV, maar ging zonder punten naar huis. Davy Klaassen kreeg een paar opgelegde kansen. De nummer tien van Jong Ajax dook in de eerste helft een paar keer op voor het doel van MVV.

Toch wist hij niet te scoren. "Dat is geen fijn gevoel", zei een balende Klaassen na afloop tegenover FOX Sports. "Normaal gaan ze er in. Ik denk dat het een combinatie is van pech en het missen van scherpte."

"In de eerste helft vond ik ons goed spelen, maar we vergaten onszelf te belonen", vervolgt Klaassen. "We kregen vier grote kansen, waarvan de meeste voor mij waren. Ook in de tweede helft was het niet slecht, tot het moment dat we het weggaven."

Jong Ajax had vrijwel de gehele wedstrijd het initiatief. "Wij speelden goed en zij kwamen er niet aan te pas. Zeker de eerste helft niet. We hebben het goed gedaan. In de tweede helft kwamen zij iets meer waardoor wij het was lastiger kregen. Uiteindelijk hebben we nog wel een paar kansjes gehad, maar niet van die grote zoals in de eerste helft."