Inzameling Gods Will Be Watching succesvol

Voor de productie van het avonturenspel Gods Will Be Watching heeft gamestudio Deconstructeam ruim veertigduizend euro opgehaald. Dat is vijf keer meer dan waarop werd gemikt. Wel komt ruim de helft van het bedrag uit de zak van uitgever Devolver Digital, dat het avonturenspel begin volgend jaar uitgeeft voor tablets, smartphones en pc.

Devolver Digital had beloofd het via crowdfunding ingezamelde bedrag te verdubbelen. De uitgever had ook tweeduizend euro aan de crowdfunding bijgedragen. De gehele inbreng van Devolver Digital komt hiermee op 22 duizend euro. Tegenover Novum Nieuws liet de studio eerder weten dat de uitgever geen vinger in de pap heeft bij beslissingen rond de inhoud van het spel.

Gods Will Be Watching is een avonturenspel dat in drie dagen is verzonnen. De reacties op die testversie waren zo positief dat Deconstructeam besloot er een volledig spel te maken. In Gods Will Be Watching moet een groep mensen overleven door morele keuzes te maken. "Je staat oog in oog met je eigen demonen, je innerlijke demonen", legt de gamestudio uit.


Inzameling Gods Will Be Watching succesvol