Britse overleeft botsing met trein

Een Brits meisje heeft een poging om haar handtasje te pakken duur moeten bekopen. Het tasje was vanaf het perron op het station, pardoes op de rails gevallen. Kirsty Owen (zo heet ze) een 22-jarige kapster, besloot het tasje maar eventjes te gaan pakken. Helaas was er verder niemand op het perron aanwezig om haar te vertellen dat er op een station wel eens treinen passeren. De klap viel dan ook niet mee.

Dokters spreken over een wonder. De Britse spoorwegmaatschappij over een trein.  In ieder geval is het vrij opmerkelijk dat Kirsty de rendez-vous met de trein overleefd heeft. De dame in kwestie had drie liter donorbloed en tien ingrijpende operaties nodig om weer een beetje mens te worden. In de eerste instantie werd haar door deskundigen verteld dat ze nooit meer zou kunnen lopen.  Maar… vijf weken later maakt ze het ziekenhuis alweer onveilig met haar tijdelijke looprekje.

Volgens de Britse spoorwegmaatschappij is op het spoor lopen erg onverstandig. Treinen hebben een lengte van ongeveer 20 voetbalvelden nodig om te stoppen. Normaal gesproken doen ze dat niet voor een goedkoop tasje.