FOK! wat een weer... Buien

Goedemorgen! Na een vrij bewolkte start klaarde het gisteren in het westen goed op en scheen de zon nog een aantal uren uitbundig. Elders in het land bleef de middelbare bewolking wat langer hangen. Op de Wadden vielen er een aantal buien en ook in het zuiden bleef het niet helemaal droog. Vandaag krijgen we meer buien.

Maar zoals we al vaker gezien hebben, zullen er ook vandaag weer plaatsen zijn die weinig of geen buien zullen krijgen. Op andere plekken is het dan weer een komen en gaan van buien. Dit kunnen stevige buien zijn en gepaard gaan met onweer. Kortom: we maken allemaal kans op een stevige bui, maar waar en wanneer is erg lastig aan te geven. Met een frisse west- tot noordwestenwind loopt het kwik niet verder op dan 18 graden. Overigens is er nabij de grote wateroppervlakten kans op waterhozen.

Morgen is de kans op een bui alweer een stuk kleiner geworden en klaart het vaker op. De temperatuur loopt dan alweer een graadje op. Op donderdag en vrijdag schijnt de zon geregeld en is het met 22 graden prima weer.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Mus2
Nog een paar foto's van de mus van KlapMongeaul.

 Mus3
Dit zijn hele mooie plaatjes.