Eerste gameplayvideo WRC 4

Bigben Interactive heeft in samenwerking met ontwikkelaar Milestone de eerste gameplayvideo van WRC FIA World Rally Championship 4, het vierde deel in de race-serie, online gezet.

De video toont de 2013 Citroën DS3 bestuurd door Mikko Hirvonen en de ongeëvenaarde, negenvoudig wereldkampioen Sébastien Loeb. Citroën, met meer dan negentig WRC-overwinningen op haar naam, neemt het in het seizoen 2013 gedurende 13 races op tegen 60 tegenstanders rijdend in 8 verschillende automerken.

In het tweede gedeelte van de video, met daadwerkelijk een auto die racet, worden voor de eerste keer in-game beelden van WRC 4 getoond vanuit Loebs auto tijdens de Rally van Zweden. In 2013 is deze race de tweede wedstrijd van het seizoen en heeft een totale lengte van 339 kilometers verdeeld over 22 etappes over met sneeuw en ijs bedekte wegen.

WRC 4 is de officiële game van het 2013 FIA wereldkampioenschap rally en bevat alle wedstrijden, teams en coureurs van het seizoen 2013. Het spel komt in oktober 2013 uit voor Xbox 360, pc, PlayStation 3 en PlayStation Vita.