Britney opent gehaktbalrestaurant in Las Vegas

Britney Spears is volgens geruchten toe aan haar tweede avontuur in de horeca. De popprinses zou van plan zijn een Italiaans restaurant te openen in Las Vegas. Spears vestigt zich naar alle waarschijnlijkheid na de zomer in de Amerikaanse gokstad.

"Meatball Spots onderhandelt met een grote ster over een mogelijke samenwerking", is alles wat de Italiaanse restaurantketen tegenover People los wil laten over de geruchten. Meatball Spots, dat onder meer pizza's, broodjes en zes soorten gehaktballen serveert, heeft zijn oog laten vallen op een pand aan de Las Vegas Strip.

Het nieuwe restaurant moet naast Planet Hollywood komen. In dat hotel strijkt Spears waarschijnlijk vanaf het najaar een aantal maanden neer. Geruchten dat de 31-jarige zangeres zich voor langere tijd aan een hotel in Vegas verbindt zingen al maanden rond.

Britney stortte zich ruim tien jaar geleden in de horeca. De popprinses verbond begin 2002 haar naam aan een restaurant in New York, Nyla. Na een paar maanden hield Spears het echter voor gezien, volgens haar was er onder meer sprake van mismanagement.